Onze Massages

Pintong Thai Massage

TRADITIONELE THAI MASSAGE

90 mins  €86

Deze Traditionele Thaise Massage richt zich op het harmoniseren van je lichaam door energetische en fysieke blokkades los te maken. Je spieren en gewrichten worden zachtjes gerekt en door het stimuleren van bepaalde drukpunten  worden je energiebanen vrijgemaakt.

Pintong Thai Massage

HERITAGE OLIEMASSAGE*

60 mins €68 / 90 mins €86

De Heritage Oliemassage is de meest bekende en wijdverspreide vorm van massage. De combinatie van verschillende massagetechnieken en een licht aromatische olie zorgt voor onmiddellijke relaxatie. Je doorbloeding wordt erdoor bevorderd en vermoeide en gespannen spieren worden losgemaakt.

Pintong Thai Massage

KRUIDENSTEMPEL MASSAGE

90 mins  €95

Behalve een ontgiftigende massage is een kruidenstempel massage ook een zeer onstpannende massage. De warmte van de stempels zorgt voor dit dubbele effect. De specifieke kruidenmengeling dringt immers door tot in je diepste vezels.

Pintong Thai Massage

DEEP TISSUE MASSAGE*

60 mins €68 / 90 mins €86

Een Deep Tissue Massage is een krachtige massage waarbij zowel de spieren als de bindweefsellaag diep worden gestimuleerd en losgemaakt. We focussen op die gebieden waar blokkeringen, knopen en tensie zitten en helpen die op te heffen door plaatselijk de circulatie van bloed en zuurstof sterk te verhogen.

Pintong Thai Massage

SPORTMASSAGE

60 mins  €78

Een stevige massage die de doorbloe­ding van al je spiergroepen maximaal verzekert. Zeker niet geschikt voor lief­hebbers van de rustige stijl maar ideaal voor de verdedigers van het “No Pain, No Gain” principe.

Pintong Thai Massage

HOTSTONE MASSAGE

90 mins  €95

De warmte van de basalten stenen werkt spierontspannend terwijl de druk tijdens de massage de afvalstoffen verwijdert en de stenen de spieren stretchen en stimuleren. Het resultaat is een deugddoende en warme ervaring die lang nawerkt.

Pintong Thai Massage

THAÏSE VOETMASSAGE*

60 mins €68

Een voetmassage is een heerlijke ervaring. Door gebruik te maken van lichte massage, drukpunten en stretchingtechnieken, afgewisseld met het bewerken van reflexpunten op je voeten vloeit spanning niet alleen weg uit je voeten, maar uit je hele lichaam.

Pintong Thai Massage

COMBOMASSAGE*

90 mins  €86

Deze massage is een goede introductie want ze biedt 30 minuten Voetmassage, 30 minuten Deep Tissue en 30 minuten Oliemassage. Je profiteert zo van het versterkende effect van deze drie verschillende technieken en leert ze zo alledrie kennen

Pintong Thai Massage

BALINESE MASSAGE*

90 mins  €86

De Balinese Massage is een ontspannende massage waarbij ook de dieper liggende spierlagen gerelaxeerd worden door het gebruik van eeuwenoude oosterse technieken. Het is een krachtige en diepe massage met zalf en olie die zowel bij vrouwen als bij mannen erg geliefd is.

Pintong Thai Massage

Wil je lekker ontspannen samen met je vriend of vriendin? Reserveer dan een duo massage.

60 mins € 136 

90 mins € 172

Met een duo massage geniet je samen met je partner, beste vriend(in), moeder of zus van een fijne massage. Ga voor totale ontspanning of kies voor een ‘stevigere’ aanpak om pijnlijke spieren los te maken.
Onze duo massages vinden plaats in één ruimte. Het biedt de mogelijkheid om met twee personen tegelijkertijd een massage te ontvangen.

MASSAGES MET EEN * ZIJN OOK ALS DUO-MASSAGE BESCHIKBAAR.

Duo Massages Pakket

Pintong Thai Massage

SUPER RELAX DUO MASSAGE

€111 voor z’n twee

Een relaxerende lichte oliemassage voor twee personen in onze duo-massage ruimte die gebaseerd werd op de procedures van een Traditionele Thaïse Oliemassages zorgt ervoor dat je allebei volkomen ontspannen weer buitenwandelt.

Pintong Thai Massage

VIP DUO MASSAGE

€185  voor z’n twee

Als het echt luxe verwennerij mag zijn, dan stellen we je graag ons Signature VIP pakket voor. We zorgen voor 90 minuten a la carte massage We voorzien hapjes en een sprankelend glas champagne.

Pintong Thai Massage

Leuvensestraat 57,  3300 Tienen

+32 4780 84056

pintongthaimassage57@gmail.com

Maandag tot met Zaterdag open van 10.00  21.30 uur

Bent u toe aan een heerlijke massage? Kom dan langs bij Pintong. Hoewel het maken van een afspraak niet noodzakelijk is, raden wij het wel aan om teleurstellingen te voorkomen. 

Een afspraak maken kan via de onderstaande button.

This site is registered on wpml.org as a development site.